eva braun

Facebook Twitter Youtube
english | srpski

Diskografija

Prisluskivanja
Prisluškivanja - 1992, Carlo Records

Prisluskivanja
Unplugged - 1993, Carlo Records

Prisluskivanja
Pop Music - 1995, B92

Prisluskivanja
Heart Core - 1998, Automatik

Prisluskivanja
Nowhere Land - 1999, ZIP Records

Prisluskivanja
First & Last - 2000, Automatik

Prisluskivanja
Everest - 2001, B92

Prisluskivanja
Pop Music - remasterovano reizdanje
+ 9 bonus pesama - 2007, B92

Prisluskivanja
Off The Record - rariteti i neobjavljeni snimci
1997-2006 - 2008, Label Star

Prisluskivanja
Playback - 2010, B92